Circle company logo


Erfaring

Ud over udlejning igennem Circle Lounge, driver vi også Full-Service Eventbureauet Circle Company, hvor vi leverer skræddersyede firmafester til nogle af Danmarks største virksomheder. Med over 15 års erfaring i eventbranchen, er vi den perfekte partner i jeres planlægnings proces.

Produkter

Vores udlejningskatalog er fokuseret på kvalitet frem for kvantitet. Vi er eksperter i at omdanne alle slags lokaler. Vi udlejer primært større lounge miljøer og dekorationer som giver den helt rigtige atmosfære. Derudover kan vi også skræddersy udlejnings pakker i forskellige populære temaer.

Samarbejde

Som underleverandør er det essentielt at få opbygget et professionelt samarbejde igennem hele bestillings processen. Vi udlejer dekorationer og lounge miljøer til både festivaler, firmafester, konferencer og messer. Tilpasning inden for den danske eventbranche er vores spidskompetence.

Passion

Vi elsker at bringe begivenheder til live ved at levere flotte dekorationer og skræddersyede lounge miljøer. Målet er at blive jeres fortrukne partner, når I skal have en hånd med event indretningen. Vores mål er at blive anerkendt som det mest serviceorienterede udlejningsfirma i Danmark.

Kontaktpersoner


Referencer


Kontakt

mb@CircleCompany.dk
Tlf: +45 29 24 56 07

Adresse

Social

© 2018 Circle Lounge All rights reserved